欢迎离开黑哥看片网!

七年级英语谜语带翻译

谜语大全 工夫:2018-02-25 我要投稿
【http://www.pdfchina.cn/ - 谜语大全】

  最近小编有留意到一些小同伴在找有关英语谜语带翻译,所以小编明天为大家预备的是七年级英语谜语带翻译,请看看吧。

  七年级英语谜语带翻译

  1. What 5-letter word has 6 left when you take 2 letters away?

  哪个五个字母的单词当你去掉两个单词后还剩 6 个?

  key: sixth           答案:sixth,去掉后是six

  2. A big Indian and a little Indian are walking down the street, the little Indian is the son of the big Indian, but the big Indian is not the father of the little Indian, how is this possible?

  key:the big Indian is the mother of the little Indian

  3. What has four eyes but cannot see? 什么有四个眼睛,但是看不见?

  谜语答案:Mississippi 谜语解析:有 4 个i,但是由于是地名,所以看不见。

  4.Where did the egg floating down the Mississippi River come from?

  飘在密西西比河上的鸡蛋是从哪儿来的?

  答案:From a hen .  是母鸡生上去的。

  5. What's the beginning of eternity, the end of time and space; the beginning of end, and the end of every place?

  什么是永久的末尾,是工夫的完毕,是结局的末尾,是每一个地方的完毕?

  key: The letter "e".         答案:字母 e, 看这四个单词的开头就明白了。

  6. What stays hot even if put it in a fridge? 什么东西即使放到冰箱中也是热的?

  答案:pepper(胡椒粉)   谜语解析:hot也有“辣”的意思

  7. What fruit is never found singly? key: pear 什么水果永远都不会是单数?

  答案:pear(梨) 谜语解析:pear和pair(一双)读音相反

  8. With which hand do you write?  你用哪只手写字呢?

  key: neither, I use a pen!    答案:都不用,我用笔

  9. What man cannot live in a house? 什么人不能住在房子里?

  谜语答案:snowman(雪人)

  10. What never asks questions but gets a lot of answers?

  什么东西永远不问成绩但是却能得到很多答案?

  谜语答案:dictionary (字典)

  11. What question can you never answer "Yes" to? 什么成绩你永远也不能答复"是"

  谜语答案:Are you dead?(你死了吗?)   Are you asleep? (你睡着了吗)

  12. What goes on four legs in the morning,on two at noon,and on three in the evening?

  什么走路末尾用四条腿,后来用两条腿,最后用三条腿?

  谜语答案:People. They crawled when they were babies and walked with two legs before they had to rely on a crutch in old age.

  是人,他们刚生上去的时分用四肢匍匐,后来用双腿走路,老年时又不得不依托拐杖走。

  14. What do we get if we cross a woodpecker with a homing pigeon?

  把一只啄木鸟和一只识途的鸽子融合在一同,会得到什么?

  答案:A bird that knocks on the door when delivering messages.

  将得到一只送信时会敲门的鸟。

  15. Where does afternoon come before morning in the world?

  世界上哪个地方下午比早上先到?

  答案:In the dictionary. 在字典里。

  16. What do you know about the kings of France? 你对法国君主有什么了解?

  答案:They are all dead. 他们都死了。

  17. What must you do before you return a book to the library?

  把书换到图书馆之前你必须做什么?

  key: borrow the book from library.      答案:从图书馆借书

  18. How many sides does a circle have?   一个圆有几个面?

  key: Two,the inside and the outside           答案:两面,外面和外面

  19. What tree is always very sad? 什么树总是很伤心?

  key: weeping willow 答案:垂柳.

  谜语解析: weeping willow的意思是垂柳, weeping是哭, willow是柳树

  20. When can you get water with a net? 什么时分你可以用网拿到水呢?

  key: when water is turned into ice          答案:当水变成冰的时分

  21. Why are people tired on April Fool's Day? 为什么在哲人节人们都很累?

  key: Because they have just had a long March.

  答案:由于他们刚过了长长的三月。March 三月;行军.

  22. What's the poorest bank in the world? 世界上最贫穷的银行是什么?

  key: the river bank      答案:河岸。bank还有河岸的意思

  23. What is heavier in summer than in winter? 什么东西夏天比冬天重?

  key:Traffic to the beach

  答案:去海滩的车流 解释:heavy除了重的意思,还有“交通量大的,繁忙的”意思。

  24. What bird lifts heavy things? 什么鸟可以举起来很重的东西?

  key: crane   答案:crane(鹤,另外一个意思是举重机)

  26. What is yours but is used by others more than by yourself?

  什么东西是你的但是别人却用的比你多?

  key: your name       答案:你的名字

  27. What always goes up and never goes down? 什么东西永远只升不降

  key: your age    答案:你的年龄

  28. What will you break once you say it?   什么东西你说出来就打破了它?

  key: silence       答案:沉默

  29. Why is the library the highest building?  为什么图书馆是最高的修建?

  key: it has the most stories?

  答案:由于它有最多的楼层 (story有两层意思,一个是故 事,一个是楼层)

  30. What do every couple have in common? 每一对夫妻都有的共同点是什么?

  key: they're married on the same day    答案: 他们都在同一天结婚

  31. What word is pronounced wrong, even by the best of scholars?

  哪个单词即使是最好的学者来念都念错?

  key: wrong            答案:wrong(错)

  32. What animal is taller sitting down than standing up? 什么动物坐着比站着高?

  key: A dog      答案:狗

  33.Which can move faster, heat or cold? 冷和热谁跑得快?

  key: Heat, because you can catch cold.热跑得快,由于你追得上冷。

  cold n.冷;感冒 catch cold追上冷;患感冒

  34. What can you catch but cannot throw?  什么东西你能抓住但是不能扔掉?

  key :a cold     答案:感冒(catch a cold),   英文中感冒为catch a cold

  35. What is full when it's used and empty when it's at rest?

  什么东西在运用它的时分是满的,在他休息的时分是空的。

  key:a shoe         答案:鞋

  36. What has a tongue but cannot talk? 什么东西有舌头但是却不会说话?

  key: a shoe         答案:鞋

  37. What has teeth but cannot eat? 什么东西有牙齿却不能吃东西?

  key:corn         答案:玉米

  38. What goes through a door but never comes in or goes out?

  什么东西穿过门,但是从来也没有出来或许出来?

  key: keyhole     答案:锁眼

  39. What weather do mice and rats fear? (老鼠惧怕什么天气?)

  答案:When it's raining cats and dogs.  (下大雨。rain cats and dogs 下大雨 )

  40. When do dogs refuse to follow their masters? 狗什么时分不愿跟随主人?

  答案:When their masters go to the flea market.(主人去跳蚤市场时。Flea 跳蚤 flea market 旧货市场

  41. 4个手指是four,那么4个弯的手指是什么?

  答案:wonderful 谜语解析:弯的four

  42. 汽车会飞(猜一种饮料) 答案:咖啡 谜语解析(car 飞)

  43. If you were to throw a white stone into the Red Sea, what would it become?

  假设你扔了个白色石头到红海里,会变成什么?

  答案:It remains a white stone.(他依然是个白色石头)

  44.If you throw a stone into the Red Sea,what will it become?

  假设你把一块石头扔进红海,它会变得怎样样?

  答案:Wet.   会变湿。

本文来源:/miyu/1282784.html
抢手文章
引荐文章
星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 星光tv 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片 黑哥看片
友情链接:黑哥看片  星光tv  黑哥看片  星光tv  星光tv  星光tv  星光tv  黑哥看片  黑哥看片  星光tv  黑哥看片  黑哥看片  星光tv  黑哥看片  黑哥看片  星光tv  黑哥看片  黑哥看片  星光tv  星光tv